el nostre equip

NURIA CAURIN SABOYA

DVM

Copropietària i veterinària

Actualment, la Núria treballa de veterinària general a la Clínica 4 vents.

És una enamorada de l'espècie felina.

 

Llicenciada en veterinaria a la UAB l'any 2002. Inicialment va centrar la seva formació profesional en la producció de grans animals per, posteriorment, dedicarse als petits animals. 

 

Xavier sanchez salguero

DVM, PhD.

Copropietari i especialista en imatge.

El Xavi es veterinari i doctorat en diagnòstic per imatge.

Actualment treballa com a professor de veterinària a la Universitat de Lleida (UdL) i és el responsable del servei d'imatge de la clínica veterinària 4 vents.

 

Té una gran capacitat comunicativa i és un apassionat del diagnòstic per  imatge.

 

Llicenciat en veterinaria per la UAB l'any 2006. Durant el 2007 va estar a l'Hospital veterinari Canis de Girona on va començarel seu interès pel diagnòstic per imatge. 

L'any 2008 va realitzar un master predoctoral. Durant el master i la tesi (2008-2012) va realitzar docència a la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

A nivell de diagnòstic per imatge és autor de dos llibres "Manual pràctico de radiología torácica" i "Diagnóstico ecográfico en pediatria de pequeños animales"; ha realitzat ponencies nacionals, ha presentat comunicacions a congressos internacionals i és autor de varies publicacions científiques nacionals i internacionals (AVEPA, Argos, Journal of Small Animal Practice, Clínica Animal). 

També és ponent de diversos cursos online de diagnòstic per imatge i ha colaborat amb altres clíniques veterinàries com a especialista en imatge.

Endolap

Endolap Veterinària són un equip d'especialistes que realitzen cirurgia general, cirurgia de mínima invasió i endoscòpia.

 

Són responsables del servei de cirurgia que duem a terme a la clínica, un servei d'elevada formació i professionalitat.

www.endolap.cat

 

peku

En Peku és la part animal del nostre equip.

 

La història de'n Peku comença un hivern de fa un parell d'anys, quan uns clients van trobar-se un gat pel carrer miolant desesperadament i ens el van portar a la clínica per veure si tenia microxip.

Com no van apareixer els propietaris, va decidir que amb uns veterinaris estaria molt ben cuidat i va quedar-se a viure amb nosaltres.  

 

Actualment,el podreu veure passejant pel barri o donant-vos la benvinguda estirat sobre el mostrador de la clínica.

 

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Clínica veterinaria 4 vents