MEDICINA INTERNA

 

La medicina interna és la responsable del diagnòstic i tractament de les malalties relacionades amb els diferents órgans. Pel diagnòstic d'aquestes malalties, disposem serveis de laboratori propi i extern, així com serveis de diagnòstic per imatge que ens ajuden a la seva valoració.

 

MEDICINA FELINA

 

El personal de la clínica veterinaria 4 vents  som conscients de les particularitats de l'especie felina, tant pel que fa el maneig com el diagnòstic i tractament de malalties. Estem en formació constant per oferir-vos el millor servei als propietaris de gats.

 

CIRURGIA

 

El nostre quiròfan està equipat per realitzar desde intervencions més rutinàries com neteges de boca o castracions, fins a cirurgies més complexes.

Col·laborem amb un serveis extern de cirurgians amb experiència en el sector i en totes les cirurgies disposem de suficient personal per garantitzar la màxima seguretat de la intervenció. 

 

radiologia

La radiologia és una eina de diagnòstic molt important que ens permet detectar patologies cardiorespiratòries, digestives i musculoesquelètiques.

Disposem d'un equip de radiologia amb revelat digital que ens permet obtenir imatges en poc temps.

A més, comptem amb l'experiència i formació d'un especialista en imatge, el Xavi, qui ens interpreta les imatges realitzades.

 

 

ECOGRAFIA

La ecografia abdominal ens permet evaluar el teixit dels diferents òrgans abdominals, així com detectar patologies com infeccions de la matriu, càlculs urinaris, inflamació de la bufeta, hiperplàsies de la pròstata, tumors,..També ens permet realitzar diagnòstic de gestació i preveure la data del part.

 

En casos més complicats diposem d'un serveis d'especialistes externs en ecografía que es desplacen a la clínica per realitzar ecografies més complexes, ecocardiografies per valorar el cor i puncions d'òrgans en cas que sigui necessari.

laboratori

Realitzem citologies, anàlisis coprològics i tests de diagnòstic ràpid de malalties infeccioses amb resultats inmediats.

 

Treballem amb un laboratori extern on envien els anàlisis de sang i les mostres per histopatologia. 

 

botiga i alimentació

 

Disposem d'un espai de botiga en el que podeu trobar antiparasitaris externs, champús terapèutics i fisiològics, suplements nutricionals, productes d'higiene oral, i qualsevol altre producte que ens demaneu. 

 

La nutrició és una eina fonamental per la salut de les nostres mascotes, tan de forma preventiva com a part del tractament.

Treballem amb les millors marques d'alimentació per a la vostra mascota i us assessorarem sobre qualsevol dubte que tingueu en relació a la nutrició.

 

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Clínica veterinaria 4 vents